Vi som arbetar här

Den mänskliga kontakten kan förstås aldrig ersättas av en hemsida. Därför är det viktigt att du alltid ska känna dig välkommen in till oss för personlig rådgivning och hjälp. Här nedan får du en kort presentation av oss som arbetar på Michael Skoglunds Begravningsbyrå.

Michael Skoglund

Har jobbat i branschen sedan 2006, är auktoriserad begravningsrådgivare och borgerlig officiant. Han trivs med att hjälpa folk i svåra situationer som kan uppstå i samband med att förlora någon i sin närhet.

Kan man inte gråta så kan man inte skratta.

Fritiden ägnas åt familj, sport och amatörteater där han ingår i ensemblen Skästrateatern.
Han trivs när han står på scenen.

http://www.helahalsingland.se/gavleborg/ljusdal/oppnar-begravningsbyra-i-ljusdal-folk-har-kanner-mig-pa-gott-och-ont http://halsingeallehanda.se/halla-dar-michael-skoglund/

Telefon: 
0651-67 77 90, 070-39 38 801

Mikael Olofsson

Kundrådgivare och solist. Mikael Olofsson, är anställd sen april 2017. Är uppvuxen i Dellenbygden bor sedan 15 år tillbaka med familj i Forsa. Musiken är hans stora passion och han har en gedigen bakgrund som musiker, och har medverkat bl.a. i Hudiksvalls storband med Glenn Millerkonserter samt olika musikteatrar. Tillsammans med hustru Ylva driver de musikföretaget Timan Olofsson Musik och Inspiration På fredagar är det frilans med olika sång- och musikuppdrag som gäller. Mikael arbetar som kundrådgivare och begravningsförrättare. Som passionerad musiker med sitt breda kunnande är han en tillgång vid olika högtider. Han kan även hålla i en borgerlig begravning med begravningstal och fungera både som “kantor” och solist.

Telefon: 
0651-67 77 90, 076-66 97 056

Eva Hagman

Med på byrån är nu även Eva Hagman. –Hon är guld värd. Hon tar hand om och värnar om oss alla med sitt goda hjärta. –Tillsammans kan vi nu ännu bättre möta kundens behov menar Michael Skoglund.
E-post: 
Telefon: 
0651-67 77 90

Monica Hansson

Har stor erfarenhet och bred bakgrund och kompetens av barn- och äldreomsorg. Anställd som begravningsrådgivare, representant och transportör sedan 2017. Trevlig, flexibel och gillar utmaningar vilket gör att hon älskar sitt jobb. På fritiden är det familjen, hästarna och hundarna som gäller.
Telefon: 
0651-67 77 90, 076-67 79 291